Residentie huygenshof

DESIGNED TO ENJOY

Residentie Huygenshof staat aan het Westeinde in Voorburg op loopafstand van ‘oud’ Voorburg. Kom aanrijden, parkeer uw auto op eigen terrein en geniet van een thuiskomst in stijl door de entree met allure.
Parterre
Eerste etage
Tweede etage
Derde etage
Roof Top
Previous
Next

Residentie huygenshof heeft

Privéparkeerplaatsen

Voor en achter het statige pand is er parkeergelegenheid. Per appartement kunt u 1 garage kopen. Deze zijn gelegen aan de achterzijde, waar zich ook de entree en de buitenruimtes (op het zuidoosten) bevinden. Daarnaast zijn er nog 6 losse parkeerplaatsen aan de voorzijde. Deze worden als eerste aangeboden aan de kopers van Residentie Huygenshof.

RESIDENTIE HUYGENSHOF WORDT GETRANSFORMEERD / GEBOUWD MET WONINGBORG GARANTIE- EN WAARBORGREGELING

Het Certificaat Transformatie biedt u als koper een aantal belangrijke zekerheden.

De afbouwwaarborg
Gaat uw bouwondernemer gedurende de bouw onverhoopt failliet, dan zorgt Woningborg voor de afbouw van uw woning. Is het afbouwen om wat voor reden dan ook onmogelijk, dan verstrekken wij u een schadeloosstelling. In dit geval conform de vastgestelde regels in de voor u van toepassing zijnde Garantie- en waarborgregeling.

De herstelwaarborg
De bouwonderneming garandeert de kwaliteit van uw woning. Als zich een gebrek voordoet, herstelt de bouwonderneming dit gebrek als dit onder de garanties valt. De meeste onderdelen van uw woning hebben een garantietermijn tot 6 jaar en 3 maanden na de oplevering. Maar bij ernstige technische gebreken is de garantietermijn zelfs 10 jaar en 3 maanden. Voor een aantal onderdelen geldt een beperkte garantietermijn.

De Woningborg Garantie- en waarborgregeling Transformatie is zo opgesteld dat niet alleen nieuwe toegevoegde onderdelen worden gegarandeerd. Ook oude bestaande onderdelen vallen onder de garanties. Een klein voorbeeld. Een fundering waaraan niets is gedaan valt onder de garantie. Bij een gebrek zal de bouwonderneming dus moeten herstellen. Overigens is de kans dat zo’n gebrek ontstaat erg klein. Want natuurlijk is het zo dat vooraf grondig onderzoek is gedaan naar de oude bestaande onderdelen. En alleen als deze nog voldoen, blijven ze gehandhaafd. Dat is een vereiste voordat wij certificaten kunnen afgeven. Woningborg heeft preventie dus hoog in haar vaandel staan. Dat geeft een veilig gevoel.

De bouwonderneming geeft dus de garanties. Zij herstelt een gebrek als dit onder de garantie valt. Woningborg op haar beurt waarborgt deze garanties. Dus mocht uw bouwonderneming een gebrek niet repareren dat wel onder de garantieverplichtingen valt, dan zorgt Woningborg voor herstel. Het bezit van het Woningborg-certificaat geeft u dus echt alle zekerheid.

Hoe lang en op welk onderdeel van de woning garantie zit, kunt u hieronder nalezen in de (digitale) brochure ‘Woningborg Garantie- en waarborgregeling Transformatie 2020’.